صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امیر قطر در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس شرکت می‌کند

وزیر خارجه قطر می‌گوید امیر این کشور در نشست آتی سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به میزبانی کویت شرکت خواهد کرد.
کد خبر: ۷۵۲۲۱۴
| |
2508 بازدید

وزیر خارجه قطر می‌گوید امیر این کشور در نشست آتی سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به میزبانی کویت شرکت خواهد کرد.

به گزارش فارس، وزیر خارجه قطر می‌گوید «تمیم بن حمد» امیر این کشور قرار است در نشست سران کشوهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شرکت کند.

بنا بر اعلام روزنامه «خبر قطر»، «محمد بن عبدالله آل ثانی» شامگاه یکشنبه طی گفت‌وگو با تلویزیون این کشور اعلام کرد که امیر قطر با دعوت کویت برای شرکت در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس موافقت کرده و قرار است در این نشست شرکت کند.

وی به محاصره کشورش از سوی عربستان، مصر، امارات و بحرین اشاره و ابراز امیدواری کرد که بحران کشورهای عربی خلیج فارس با میانجیگری کویت حل شود.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که شکل جدیدی از شورای همکاری خلیج فارس ظهور کند و خواسته‌های مردمان کشورهای عضو این شورا را برآورده کند.

هفته گذشته «شیخ جابر الاحمد الصباح»، امیر کویت از قطر خواست در نشست شورای همکاری خلیج فارس شرکت کنند.

بیش از دو ماه است که چهار کشور موسوم به کشورهای تحریم کننده قطر، دوحه را به حمایت از تروریسم متهم کرده و روابط دیپلماتیک خود با این کشور را به طور کامل قطع کرده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟