مواد لازم:فیله‌های ماهی تیلاپیا (450 گرم)دو حبه سیرچهار قاشق چای‌خوری پوست لیموی رنده شدهیک چهارم پیمانه آب لیمو شیرازی تازهیک چهارم پیمانه روغن زیتون فرابکردو قاشق غذاخوری سرکه سفید تقطیر شدهدو قاشق غذاخوری آب لیمو شیرازی تازهیک و نیم قاشق غذاخوری عسلسیر خورد شدهنصف قاشق چای‌خوری زیره سبزنصف قاشق چای‌خوری پودر چیلییک قاشق چای‌خوری چاشنی غذای دریایینصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاهیک قاشق چای‌خوری یا به مقدار دلخواه سس فلفل تندیک بسته (226 گرم) خامه‌ترش کم‌چربنصف پیمانه هم سس آدوبو ساخته شده از فلفل‌های چیپوتلهدو قاشق غذاخوری هم آب لیمو شیرازی تازهدو قاشق چای‌خوری پوست لیموی رنده شدهیک چهارم قاشق چای‌خوری زیره سبزیک چهارم قاشق چای‌خوری پودر چیلینصف قاشق چای‌خوری چاشنی غذای دریایینمک و فلفل به مقدار دلخواهسه عدد گوجه‌فرنگی رسیدهیک دسته گشنیز تازیک کلم کوچکدو لیمو شیرازییک بسته نان ترتیلا