صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لس آنجلس؛شاکی وطلبکار جدیدپرسپولیس

اشگاه لس‌آنجلس بلوز ساکر کلاب آمریکا توافقنامه‌ای را با باشگاه پرسپولیس در تاریخ 18 سپتامبر 2012 در خصوص انتقال امیر عابدزاده به جمع سرخپوشان تهرانی امضا کرد
کد خبر: ۷۴۶۴۳۲
| |
4193 بازدید
دردسری جدید برای پرسپولیس از راه رسیده است و حالا که سرکیسه دولت برای دادن خسارت های باشگاه قرمز باز شده، همه طلبکاران یکی یکی می رسند. 

به گزارش تابناک ورزشی، شکایت یک باشگاه آمریکایی از پرسپولیس در آستانه کسب مجوز حرفه‌ای باعث شده تا بار دیگر خطر حذف سرخپوشان از آسییا جدی شود. 
باشگاه لس‌آنجلس بلوز ساکر کلاب آمریکا توافقنامه‌ای را با باشگاه پرسپولیس در تاریخ 18 سپتامبر 2012 در خصوص انتقال امیر عابدزاده به جمع سرخپوشان تهرانی امضا کرد که بر اساس باشگاه پرسپولیس پذیرفت در قبال صادر شدن کارت ITC این دروازه‌بان ایرانی، غرامت فسخ قرارداد وی را به باشگاه لس‌آنجلس بلوز بپردازد. با توجه به پاس نشدن چک‌ باشگاه پرسپولیس، باشگاه لس‌‌آنجلس بلوز از طریق فیفا به دنبال رسیدن به حق خود است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار