صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بازگشت ۷۰۰ هزار زائر به کشور

کد خبر: ۷۴۵۳۴۱
| |
4127 بازدید
بازگشت ۷۰۰ هزار زائر به کشورجانشین فرمانده ناجا گفت: تاکنون ۷۰۰ هزار زائر اربعین وارد کشور شده اند.

به گزارش مهر، سردار اسکندر مومنی در پایانه مرزی مهران اظهار داشت: تا این لحظه تعداد ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر از مرزها خارج شده‌اند و ۷۰۰ هزار زائر نیز به کشور برگشته اند.

جانشین نیروی انتظامی کشور با اشاره به اینکه پلیس از نقطه صفر مرزی تا جاده‌ها و تا عمق شهرها تمهیدات ویژه‌ای برای بازگشت زائران پیش‌بینی کرده است، گفت: یکی از پیش بینی ها برای بازگشت زائران تمهیدات و محدودیت های ترافیکی و یک طرفه کردن جاده‌ها است.

وی گفت: در استان ایلام جاده مهران به سمت ایلام و بالعکس از ایلام به سمت ملکشاهی و مهران یک طرفه خواهد شد و علاوه بر آن نیز محدودیت های مقطعی ترافیکی اجرا می‌شود.

سردار مومنی با اشاره به اینکه در مسیر بازگشت راهنمایی‌های کافی برای هدایت زائران وجود دارند از زائران خواست در گام اول از هر مرزی که از کشور خارج شده‌اند برگردند.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد زائران با خودرو های شخصی به مرزها مراجعه کرده اند، گفت: این افراد در مراجعت به کشور به همان پارکینگ هایی که خودرو خود را پارک کرده اند مراجعه نمایند.

جانشین نیروی انتظامی کشور در پایان با تقدیر از زائرانی که سفر خود را مدیریت کرده‌اند از آنها خواست در زمان برگشت به شهرهایشان به هیچ عنوان با حالت خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند و با استراحت کافی به راه خود ادامه دهند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات