صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

یک کشته، در انفجار یک شیء در شرکت عمران پرند

کد خبر: ۷۴۵۰۶۷
| |
6079 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از انفجار یک شئ در شرکت عمران پرند خبر داد و جزییات این حادثه را تشریح کرد.

به گزارش مهر، سرهنگ عبدالله زاده پاشاکی صبح سه شنبه در جمع تعدادی از خبرنگاران در تشریح جزییات حادثه انفجار در شرکت عمران پرند، گفت: پیش از ظهر روز گذشته ۲ تن از پرسنل حراست شرکت عمران در جریان گشت در مناطقی از فاز ۶ پرند یک شئ انفجاری را کشف کردند.

وی افزود: این ۲ نفر بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی و این که باید موضوع را به پلیس اطلاع می دانند، این شیء را با خود به شرکت حمل می کنند و آن را در کابین نگهبانی قرار می دهند که شیء منفجر و باعث فوت یکی از این افراد می شود.

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم  افزود: بخشی از اراضی اطراف فاز ۶ در گذشته میدان تیر و چک و خنثی بوده است و این شیء از همان زمان در این ‌محل باقی مانده است.

گفتنی است در این حادثه «علی رفیعی» از پرسنل حراست شرکت عمران پرند جان خود را از دست داد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات