میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سوژه

پرسپولیس فرصت پادرمیانی دنیزلی درحکم طارمی راسوزاند

سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس بدون شک تأثیرگذارترین مردان فوتبال ترکیه است؛ شخصی که به فوتبال ایران مسلط است و می توانست باشگاه پرسپولیس را در پرونده محرومیت از نقل و انتقالات کمک کند
کد خبر: ۷۴۵۰۶۶
| |
6585 بازدید
با توجه به اظهارات سرمربی سابق پرسپولیس این باشگاه فرصتی را که می توانست از محرومیت در پرونده طارمی نجات پیدا کند را از دست داد. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ مصطفی دنیزلی، سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس بدون شک تأثیرگذارترین مردان فوتبال ترکیه است؛ شخصی که به فوتبال ایران مسلط است و می توانست باشگاه پرسپولیس را در پرونده محرومیت از نقل و انتقالات کمک کند. با توجه به اظهارات اخیر این سرمربی ترک گویا پرسپولیسی ها نتوانستند از این فرصت استفاده کنند. 

پرسپولیس فرصت پادرمیانی دنیزلی درحکم طارمی راسوزاند

دنیزلی درباره اطلاعش از بازگشت مهدی طارمی و رامین رضاییان از ریزه اسپور و داستان شکایت این تیم اظهار کرد: در آن مقطع باشگاه ریزه اسپور دو بار با من درباره این موضوع تماس گرفت و گفتند قراردادش را زیر پا گذاشته و قرار بوده مجازات شود؛ مدیران پرسپولیس از من پرسیدند چه کاری می‌توانی انجام دهی که قرار بود با دو طرف صحبت کنیم مشکل حل شود، اما بعد از آن با من تماسی نگرفتند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات