میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ فجیع پیرمرد هنگام استفاده از آسانسور

کد خبر: ۷۴۵۰۱۶
| |
12206 بازدید
|
۱

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: یک پیرمرد 80 ساله به دلیل گرفتار شدن در داخل چاهک آسانسور و شدت جراحات وارده جان باخت.

به گزارش ایرنا، سید جلال ملکی شامگاه دوشنبه افزود: ساعت 16:28 امروز حادثه گرفتار شدن در داخل چاهک آسانسور در ستارخان خیابان نیایش به سامانه 125 اعلام و ماموران 2 ایستگاه آتش نشانی به محل مورد نظر اعزام شدند.


 
 
وی اظهار کرد: با حضور آتش نشانان مشاهده شد که یک مرد حدود 80 ساله در طبقه آخر بین کابین و دیواره چاهک آسانسور گرفتار شده بود.

ملکی ادامه داد: سر و گردن این پیرمرد در بین دیواره و کابین قرار داشت به همین منظور آتش نشانان با احتیاط کامل وارد عملیات شده و موفق شدند این پیرمرد را از محل خطرناک خارج کنند.

وی خاطرنشان کرد: بدلیل شدت جراحات وارده این پیرمرد در این حادثه جان خود را از دست داد.

ملکی جزئیات بیشتر و علت مرگ این پیرمرد را در دست بررسی اعلام کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۶
بین دیواره و کابین آسانسور فقط یک سانتیمتر فاصله است مزخرف
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات