مواد لازم: سس: شش فیله از کنسرو آنچوی بدون روغنیک حبه سیر کوچک یک نوک انگشت نمک بدون یددو زرده تخم‌مرغ بزرگ دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه سه چهارم قاشق چای‌خوری خردل دیژون دو قاشق غذاخوری روغن زیتون نصف پیمانه روغن گیاهیسه قاشق غذاخوری پارمیزان ریز رنده شدهفلفل سیاه تازه پودر شده کروتان:سه پیمانه نان خمیرترش که به تکه‌های ۲.5 سانتی‌متری خورد شده‌اندسه قاشق غذاخوری روغن زیتون سه عدد کاهوی رومی پنیر پارمیزان برای سرو