ته چین؛

طرز تهیه سالاد سزار

کد خبر: ۷۴۴۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸ 04 November 2017
تعداد بازدید : 1247
 
مواد لازم:
 سس:

شش فیله از کنسرو آنچوی بدون روغن
یک حبه سیر کوچک
یک نوک انگشت نمک بدون ید
دو زرده تخم‌مرغ بزرگ
دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
سه چهارم قاشق چای‌خوری خردل دیژون
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف پیمانه روغن گیاهی
سه قاشق غذاخوری پارمیزان ریز رنده شده
فلفل سیاه تازه پودر شده

کروتان:
سه پیمانه نان خمیرترش که به تکه‌های ۲.5 سانتی‌متری خورد شده‌اند
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

سه عدد کاهوی رومی
پنیر پارمیزان برای سرو

 
بازدید 13966
این سالاد که پیشینه ایتالیایی دارد و یکی از معروف‌ترین سالادها می‌باشد و در این طرز تهیه به جای فیله مرغ از آنچوی استفاده شود. آنچوی یک ماهی روغنی است که شور است و نوعی طعم دهنده است.
اشتراک گذاری