میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دو مصدوم در آتش‌سوزی واحد تولیدی نظرآباد

کد خبر: ۷۴۲۷۶۳
| |
3166 بازدید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با اشاره به اینکه یک شرکت تولیدی ظروف پلاستیکی در نظرآباد طعمه حریق شد، گفت: 8 دستگاه خودرو آتش‌نشانی از ابتدای آتش‌سوزی در محل حاضر شدند.

به گزارش ایسنا، مهدی مهرور در جمع خبرنگاران گفت: از ساعت ۱۴:۳۰ تا پایان ساعت ۱۸:۳۰ روز یک‌شنبه هفتم آبان با اعزام هشت دستگاه خودروی آتش‌نشانی، اطفاء حریق با حضور و همکاری  اورژانس و پلیس صورت گرفت.
 
وی ادامه داد: مدیریت بحران استانداری البرز از ابتدای حادثه بر روند امور نظارت داشته و هماهنگی لازم را برای اعزام نیرو و تجهیزات از سایر شهرهای استان انجام شد.
 
مهرور گفت: این حادثه دو مصدوم داشت که به بیمارستان منتقل شدند.
 
وی افزود: به علت گستردگی آتش، خودروهای آتش‌نشانی و تیم‌های شهرستان‌های هشتگرد، اشتهارد، کرج و کمالشهر به محل حادثه اعزام شدند.‌
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات