صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ظریف راهی اوگاندا شد

کد خبر: ۷۴۱۳۵۹
| |
2590 بازدید
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر خود به آفریقای جنوبی به همراه هیات عالی‌رتبه سیاسی و اقتصادی دقایقی قبل پرتوریا را به مقصد کامپالا پایتخت اوگاندا ترک کرد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف در کامپالا با رییس‌جمهوری و وزیر امور خارجه این کشور دیدار و در خصوص مناسبات دو جانبه، گسترش روابط اقتصادی و سیاسی ایران و اوگاندا گفت‌وگو می‌کند.

همچنین در این سفر و با حضور وزیر امور خارجه بیمارستان ۵۰ تخت خوابی که توسط جمهوری اسلامی ایران از بودجه کمک‌های توسعه‌ای احداث و تکمیل شده، افتتاح می‌شود.

برگزاری نشست‌های اقتصادی و تجاری نیز از برنامه‌های هیات عالی‌رتبه اقتصادی همراه وزیر امور خارجه در این سفر است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار