میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آخرین وضعیت طرح سوال از روحانی

کد خبر: ۷۴۱۲۲۱
| |
3483 بازدید
آخرین وضعیت طرح سوال از روحانینماینده مردم زنجان در مجلس آخرین وضعیت سوال از رئیس‌جمهور درباره موسسات مالی و اعتباری را تشریح کرد.

به گزارش تسنیم، علی وقف‌چی نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه هیئت‌رئیسه پارلمان به صورت غیرمستقیم به امضای 160 نماینده مجلس درباره سوال از رئیس‌جمهور برای تعیین تکلیف موسسات مالی و اعتباری بی‌اعتنایی می‌کند، گفت: اخیراً برخی از اعضای هیئت‌رئیسه مجلس اعلام کرده‌اند امضای نمایندگان ملاک طرح سوال از رئیس‌جمهور نیست و باید نمایندگان شخصاً درخواست اعلام وصول این طرح را داشته باشند.

وی با بیان اینکه امضاکنندگان طرح سوال از رئیس‌جمهور خواهان اعلام وصول این طرح از سوی هیئت‌رئیسه هستند، ادامه داد: هیئت‌رئیسه پارلمان باید به قانون پایبند باشد و طرحی که از سوی بیش از 160 نماینده امضا شده را اعلام وصول کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس تصریح کرد: اگر مرکز قانون‌گذاری خود به قانون عمل نکند نمی‌توان انتظار داشت دستگاه‌های دیگر و مردم به قانون عمل کنند.

وقف‌چی ادامه داد: بیش از 3 ماه از طرح سوال نمایندگان از رئیس‌جمهور گذشته و باید این طرح سوال اعلام وصول شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار