میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۹۰ نفر در درگیری‌های سودان جنوبی کشته شدند

کد خبر: ۷۳۵۰۹۵
| |
3275 بازدید
۹۰ نفر در درگیری‌های سودان جنوبی کشته شدنددرگیری های اخیر در ایالت بیه سودان جنوبی بیش از ۹۰ کشته داشته است.

به گزارش مهر به نقل از شینهوا، درگیری ها و خشونت های اخیر در سودان جنوبی به کشته شدن بیش از ۹۰ نفر انجامید.

سخنگوی ارتش سودان جنوبی با اشاره به وقوع درگیری های اخیر در ایالت بیه و از سرگیری تیراندازی ها از افزایش احتمالی تلفات خبر داد.

وی گفت در پی حمله گروهی از شبه نظامیان شورشی در روز یکشنبه به وقت محلی به مواضع نیروهای ارتش ۴ نیروی نظامی و ۹۱ نفر از شورشیان کشته شدند.

سخنگوی ارتش سودان جنوبی همچنین با اشاره به همزمانی و وقوع حملات شورشیان در روند احیای گفتگوهای صلح از سوی رهبران منطقه ای افزود، شورشیان با انحراف افکار عمومی جامعه بین الملل تلاش کردند امتیارات بیشتری را در منطقه به دست آورند.

گفتنی است تشدید اختلافات بین سالوا کر رئیس جمهور و ریک ماچار معاون سابق وی منجر به کشته شدن شمار زیادی از نیروهای نظامی قبیله دینکا، وفادار به رئیس جمهور علیه گروه قومی نوئر وفادار به ماچار شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات