وزارت کشور عراق:

طرح امنیتی دهه اول محرم در کربلا موفق اجرا شد

وزارت کشور عراق اعلام کرد که طرح امنیتی این وزارتخانه برای تأمین امنیت زائران در دهه اول محرم با موفقیت اجرا شد.
کد خبر: ۷۳۴۷۳۰
| |
4105 بازدید
وزارت کشور عراق اعلام کرد که طرح امنیتی این وزارتخانه برای تأمین امنیت زائران در دهه اول محرم با موفقیت اجرا شد.

به گزارش فارس، «قاسم الاعرجی» وزیر کشور عراق امروز یکشنبه در بیانیه‌ای از موفقیت اجرای طرح امنیتی برای کربلاء در دهه اول محرم امسال خبر داد.

در بیانیه وزارت کشور عراق از همه کارکنان و منتسبان وزارت کشور در همه استان‌های عراق و تلاش و فداکاری آنان برای تأمین امنیت زائران حسینی و همچینن از همه نیروهای امنیتی و نظامی تقدیر شده است.

وزارت کشور عراق همچنین با تقدیر از روحیه همکاری مردم که به نیروهای امنیتی در شناسایی موارد مشکوک کمک کردند، از مسئولان عتبه حسینی، عباسی و خطیبان مراسم‌های عزاداری تمجید شده است.

عتبه حسینی امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که بیش از سه میلیون زائر در مراسم عزاداری عاشورای حسینی در کربلاء حضور داشتند و این مراسم در امنیت کامل برگزار شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت