40میلیون گرسنه و100میلیون زیرخط فقر
سرویس بین الملل ـ 40 میلیون گرسنه در کشورهای عربی ( معادل 13 درصد کل جمعیت این کشورها ) و 100 میلیون زیرخط فقر زندگی می کنند.
به گزارش خبرنگار "تابناک" و به نقل از "الجزیره"، بر اساس اعلام سازمان خواروبار جهانی ( فائو ) بیش از یک ششم از ساکنین کره زمین از گرسنگی شدید رنج می برند و این تعداد تا سال 2050 به رقم 9 میلیارد نفر خواهد رسید
در این میان کشورهای عربی جایگاه ویژه ای دارند و به دلیل برخورداری اکثر این کشورها از منابع غنی زیرزمینی ، وجود 40 میلیون گرسنه در این کشورها به اضافه 100 میلیون زیرخط فقر برای این کشورها تهدید جدی بشمار می رود.
بر پایه این گزارش، بدترین وضعیت را سومالی دارد، بیش از 45 درصد از مردم جنگ زده سومالی که معادل 3.5 میلیون نفر است ، با گرسنگی مفرط دست و پنجه نرم می کنند.
در مصر که بزرگترین کشور عربی از نظر جمعیتی به شمار می رود 46 درصد مردم از دسترسی به غذای کافی محرومند وزنان با 35 درصد و کودکان 53 درصد کل جمعیت گرسنگان، بیشترین قربانیان این پدیده شوم اجتماعی در مصر هستند.
در غزه میزان بیکاری بیش از 90 درصد اعلام شده و تقریبا تمامی جمعیت یک و نیم میلیون نفری غزه به کمک های انساندوستانه کشورهای دیگر نیازمند هستند.
اما در عراق آمار دقیقی از میزان گرسنگی وجود ندارد اما بر اساس اعلام سازمان های جهانی ، این کشور پس از اشغال با 60 درصد فقر مزمن و 50 درصد بیکاری مواجه شده است.
در پایان این گزارش آمده است : کشورهای عربی برای کنترل گرسنگی در کوتاه مدت نیاز به واردات 20 میلیارد دلار مواد غذایی داشته و در دراز مدت باید اراضی زارعی خود را از 30 درصدکنونی طی برنامه هایی منظم فزایش دهند تا به جنگ گرسنگی در این مناطق بروند.
جمعيت کره زمين اکنون شش مليارد نفر است که بيش از يک ششم آن يعني بيش از يک مليارد از گرسنگي رنج ميبرند. اين درست است.
ولي کل جمعيت کره زمين در سال 2050 قرار است که به 9 مليارد برسد ، نه جمعيت گرسنگان. مگر آنکه در سال 2050 تمامي جمعيت کره زمين گرسنه باشند.
از ماست که بر ماست .





