میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روسیه پس از ایران به موسس تلگرام تذکر داد

کد خبر: ۷۳۳۹۶۵
| |
6389 بازدید

پس از اعلام جرم دادستانی تهران علیه پاول دوروف بنیانگذار تلگرام، سازمان امنیت فدرال روسیه نیز به وی برای موضوع استفاده تروریست ها از این سامانه پیام رسان بازخواست کرد.

به گزارش ایرنا، روسیه برای استفاده تروریست ها از سامانه تلگرام هنگام برنامه ریزی و انجام عملیات انتحاری سن پترزبورگ که 14 فرودین ماه سال جاری در قطار مترو رخ داد و جان 14 نفر را گرفت، از دوروف بازخواست کرده است.
 
روزنامه نزاویسیمیا گازتا امروز (چهارشنبه) در این باره نوشت: سازمان امنیت فدرال روسیه در مورد پنهانکاری در شبکه تلگرام و ارائه نکردن اطلاعات در مورد کاربران به بنیانگذار و مالک این پیام رسان تذکر داده است.
 
بنا به این گزارش، روسیه تلگرام را به نقض قانون جدید مطبوعات روسیه معروف به «بسته یارووایا» متهم کرده است.
 
دوروف هم در واکنش به این موضوع اعلام کرده که تذکر سازمان امنیت فدرال روسیه مربوط به ارائه نکردن اطلاعات کاربران تلگرام بوده است.
 
وی تاکید کرد که شمار کاربران تلگرام در روسیه به 10میلیون نفر رسیده و نمی داند تخلفات غیرجزئی می تواند به فیلتر شدن این سامانه پیام رسان اجتماعی منجر شود.
 
روزنامه روسی کامرسانت نیز امروز نوشت: ایران اعلام کرده که پرونده ای قضایی برای اعلام جرم علیه دوروف بنیانگذار تلگرام با اتهام های تسهیل ارتباطات و فعالیت برای تروریست ها، قاچاق مواد مخدر و انسان، تصاویر و فیلم‌های مستهجن گشوده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات