میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

باراک: نتانیاهو خطری برای امنیت رژیم اسرائیل است

کد خبر: ۷۲۸۰۴۶
| |
5471 بازدید
باراک: نتانیاهو خطری برای امنیت رژیم اسرائیل استنخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی تأکید کرد که نخست‌وزیر کنونی خطری برای امنیت این رژیم است.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، ایهود باراک، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی اظهار کرد، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر کنونی این رژیم فاسد است و خطری بزرگ برای امنیت اسرائیل به شمار می‌رود.

باراک افزود که دو پرونده فساد نتانیاهو (روزنامه اسرائیل الیوم و خرید زیردریایی‌ها) از جمله خطرناک‌ترین پرونده‌های فساد در تاریخ این رژیم است.

وی تصریح کرد که نتانیاهو و تمامی نزدیکان و اطرافشانش در فساد غرق شده‌اند.

ایهود باراک خطاب به نتانیاهو تصریح کرد: بله سونامی فساد بسیار زودتر از سونامی سیاسی می‌رسد. به تازگی مشخص شد که نتانیاهو شغل دیگری هم دارد و آن سردبیر اصلی روزنامه اسرائیل الیوم است.

باراک تاکید کرد که نتانیاهو هدایایی ممنوعه را به ارزش ده‌ها میلیون شیکل دریافت کرده است.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت