توقف ساخت و ساز برج دوقلو در پاسداران

کد خبر: ۷۲۷۵۵۵
| |
7834 بازدید
|
۲
عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران، ری و تجریش گفت: با توجه به پیگیری‌های مردمی و کمیسیون معماری و شهرسازی با حکم دیوان عالی ساخت و ساز برج دوقلو در پاسداران متوقف شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، زهرا نژادبهرام در تذکرات پیش از دستور پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران اظهار داشت: بر اساس اطلاعات واصله به کمیسیون شهرسازی و معماری شورای پنجم زمینی به وسعت 3 هزار متر در منطقه 4 واقع در پاسداران، بوستان پنجم واگذار شده است.

وی افزود: این زمین که به یکی از طلبکاران شهرداری که در پروژه تونل نیایش و صدر فعالیت داشته واگذار شده است و در گذشته نیز چند بار دست به دست شده بود.

وی افزود: با توجه به اینکه قرار است در این زمین برج دوقلویی‌ احداث شود مردم شکایت کرده‌اند و در نهایت دیوان عالی دستور توقف ساخت و ساز در این منطقه را داده است ولی سازنده نسبت به این حکم توجهی نمی‌کند و به کار خود ادامه می‌دهد تا در نهایت با کمیسیون معماری و شهرسازی شهردار منطقه با حکم دیوان عالی دستور توقف این ساخت و ساز را می‌دهد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
مخلص دزفولي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
برج البراجه
hamid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
چند وقت دیگه به کسایی که جلو پروژه رو گرفتند زنگ میزنند عینه اسپیناس شمال تهران چند طبقه خلافی چطور برطرف شد همونجوری این هم برطرف میشه.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت