آسانژ شبکه العربیه را به انتشار اخبار دروغین متهم کرد

موسس پایگاه ویکی‌لیکس از اخبار دروغینی که شبکه العربیه درخصوص بحران با قطر منتشر می‌کند، انتقاد کرد.
کد خبر: ۷۲۳۹۷۸
| |
1684 بازدید
موسس پایگاه ویکی‌لیکس از اخبار دروغینی که شبکه العربیه درخصوص بحران با قطر منتشر می‌کند، انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، "جولیان آسانژ"، بنیانگذار سایت افشاگر ویکی‌لیکس در توئیتی، تصویری از مقاله منتشر شده از پایگاه العربیه در روز دوشنبه ۲۱ اوت ۲۰۱۷ را ضمیمه کرد که در این مقاله اطلاعات غلطی از روزنامه دیلی تلگراف منتشر و در آن اعلام شده بود موسس ویکی‌لیکس گفته است که هفت نامه نگاری پیرامون قطر داشته و فقط پنج مورد از آنها منتشر شده است.

در این مقاله آمده است که پایگاه ویکی‌لیکس از انتشار دو نامه پس از مذاکرات با قطر امتناع کرد و از قطر خواست تا مبالغ مالی بسیاری را پرداخت کند تا در ازای آن، نامه‌نگاری‌ها که حاوی اطلاعات خطیری پیرامون دیدارها با مسئولان اسرائیلی و آمریکایی و تحریک علیه مصر و مردم آن بوده است، منتشر نشود.

آسانژ در توئیت خود اعلام کرد که با ادامه نزاع میان امارات و قطر، شبکه العربیه که مقر آن در امارات است، به صورت روزافزون اطلاعات نادرستی منتشر می‌کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟