صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رمان‌نویس جنایی به ۴ قتل اعتراف کرد

کد خبر: ۷۲۳۴۹۵
| |
9103 بازدید

یک نویسنده آثار جنایی در چین به کشتن چهار نفر در سال ۱۹۹۵ اعتراف کرد تا پرونده مسکوت این قتل‌ها پس از بیش از دو دهه به سرانجام برسد.

به گزارش ایسنا به نقل از یورونیوز، «لیو یونگبیائو» نویسنده موفق چینی که یکی از رمان‌هایش به یک سریال ۵۰ قسمتی تبدیل شده است، در جریان بازجویی پلیس به قتل چهار نفر اعتراف کرد؛ قتل‌هایی که بیش از دو دهه پیش روی داده بودند. برای سال‌ها کارآگاه‌ها در جست‌وجوی فهمیدن چگونه به قتل رسیدن یک خانواده در نوامبر سال  ۱۹۹۵ بودند.

پلیس چین در نهایت هفته گذشته «لیو یونگبیائو» نویسنده ۵۳ ساله چینی را پس از انجام تحقیقات و انگشت‌نگاری‌های پیشرفته دستگیر کرد و او در جریان بازجویی‌ها اعتراف کرد که به کمک همدستش در نوامبر ۱۹۹۵ به قصد سرقت وارد یک میهمان‌خانه در شهر هوجا در شرق چین می‌شوند اما نقشه آن‌ها خوب پیش نمی‌رود و آن‌ها صاحبان میهمان‌خانه، نوه آن‌ها و یک مشتری دیگر را به شدت مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و آن‌ها را به قتل می‌رسانند.

رسانه‌های چینی اعلام کردند که این نویسنده پس از دستگیری در یادداشتی به همسرش نوشته است: ۲۰ سال است که منتظر رسیدن این لحظه هستم. امروز همه چیز تمام می‌شود و من درنهایت از زندان ذهنی که از آن رنج می‌برم و مجبور بودم سال‌ها آن را تحمل کنم رهایی می‌یابم.

نکته قابل توجه آن است که «لیو یونگبیائو» در حال نگارش رمانی با عنوان «نویسنده زیبایی که کشت» بوده که موضوع آن درباره یک نویسنده قاتل است که در نهایت از چنگ قانون و پلیس فرار می‌کند اما ظاهرا او باید این کتاب خود را در پشت میله‌های زندان تکمیل کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار