مسکو ۷۳۰ پایگاه تروریست‌ها را منهدم کرد

کد خبر: ۷۲۲۵۶۵
| |
4655 بازدید

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در طول یک هفته ۷۳۰ پایگاه وابسته به گروه های تروریستی در سوریه را منهدم کرده است.

به گزارش مهر به نقل از «اسپوتنیک»، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در حملات هوایی جنگنده های این کشور در سوریه دست کم ۷۳۰ موضع تروریست ها هدف قرار گرفته است.

بر اساس این خبر نیروی هوایی ارتش روسیه در طول یک هفته گذشته ۷۳۰ پایگاه وابسته به تروریست ها را منهدم کرده است.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده که نیروهای ارتش این کشور دست کم ۲۹۰ عملیات نظامی در طول یک هفته گذشته علیه تروریست ها اجرا کرده و مواضع تروریست ها با استفاده از پهپاد شناسایی می شود که در طول یک هفته گذشته نیز ۱۲۰ پرواز شناسایی انجام شده است.

عملیات نظامی ارتش روسیه علیه تروریست ها در سوریه از ۳۰ سپتامبر سال ۲۰۱۵ به درخواست بشار اسد رئیس جمهور سوریه آغاز شده است.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت