میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انتشار گاز در یک تالار عروسی در خوزستان

کد خبر: ۷۲۱۶۸۳
| |
4000 بازدید
|
۱

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خوزستان گفت: بر اثر انتشار گاز شهری در یکی از تالارهای عروسی اهواز در صبح روز سه شنبه 10 نفر دچار مسمومیت شدند.

به گزارش ایلنا، شهیار میرخشتی اظهار کرد: این حادثه در ساعت 5:36 دقیقه بامداد امروز در یکی از تالارها در منطقه بهارستان اهواز برای تعدادی از کارگران تالار در هنگام خواب اتفاق افتاد.

وی افزود: نیروهای امدادی اورژانس 115 برای انجام اقدامات درمانی اولیه و انتقال مصدومان به محل حاضر شدند و آنان را به وسیله آمبولانس های اورژانس به بیمارستان گلستان اهواز منتقل کردند.

بر اثر انتشار گاز شهری در یک منزل مسکونی اهواز در روز جمعه هفته گذشته نیز سه نفر مسموم و راهی بیمارستان شدند.

اورژانس 115 خوزستان 200 دستگاه آمبولانس و 142 پایگاه شامل 51 شهری و 91 جاده ای دارد که از این تعداد 96 پایگاه شامل 37 شهری و 59جاده ای مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اهواز است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
لطفا در رابطه با اخذ عوارض توسط شهرداری و در مقابل عدم مقابله با آلودگی مگس های سفید به خصوص در نقاط پایین شهر پیگیری نمایید متاسفانه تماس ما با مراکز و مراجع مختلف بی نتیجه مانده
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت