میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و آبه درباره کره شمالی

کد خبر: ۷۲۱۶۶۲
| |
4181 بازدید
|
۱

رهبران دو کشور ژاپن و آمریکا در تماسی تلفنی توافق کردند که اولویت آنها انجام هر اقدامی برای جلوگیری از پرتاب موشک توسط حکومت کره شمالی باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن پس از انجام تماس تلفنی با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به خبرنگاران گفت، با ترامپ توافق کردند که اولویت آنها درباره کره شمالی انجام اقداماتی است که می‌تواند جلوی پرتاب موشک توسط دولت کره شمالی را بگیرد.

آبه افزود: با توجه به همکاری منصفانه ژاپن و آمریکا و همچنین همکاری با چین و روسیه و جامعه بین‌المللی ما توافق کردیم که اولویت اصلی دو طرف تلاش برای تضمین این مساله باشد که دیگر کره شمالی موشک پرتاب نمی‌کند.

وی در ادامه از تعهد ترامپ مبنی بر ارائه تضمین از سوی آمریکا برای حفظ امنیت متحدان این کشور در منطقه قدردانی کرد.

براساس معاهده اتحاد میان ژاپن و آمریکا، واشنگتن متعهد به دفاع از ژاپن است. در ماه‌های اخیر تنش میان آمریکا و کره شمالی افزایش یافته است.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
لطفا در رابطه با اخذ عوارض توسط شهرداری و در مقابل عدم مقابله با آلودگی مگس های سفید به خصوص در نقاط پایین شهر پیگیری نمایید متاسفانه تماس ما با مراکز و مراجع مختلف بی نتیجه مانده
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات