تعداد بازدید : 15278
کد خبر:۷۲۱۴۷۷
کد خبر:۷۲۱۴۷۷
33582 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ | ۱۳۹۶/۰۵/۲۳
14 August 2017
ته چین؛

روش قصابی نیم‌تنه گاو و گوساله

گوشت گاو یکی از پرمصرف‌ترین گوشت‌ها است و در ایران نیز مصرف آن بسیار بالاست. اگر قرار باشد یک نیم تنه گاو یا گوساله را تکه تکه کرد، باید از کجا شروع کرد و چگونه تکه‌های استاندارد و مرسوم را جدا کرد؟ در این ویدیو روش قصابی نیم‌تنه گاو را با جزییات کامل فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.