ته چین؛

روش قصابی نیم‌تنه گاو و گوساله

کد خبر: ۷۲۱۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵ 14 August 2017
تعداد بازدید : 15272
کد خبر: ۷۲۱۴۷۷
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵ 14 August 2017
|
33501 بازدید
بازدید 33501
گوشت گاو یکی از پرمصرف‌ترین گوشت‌ها است و در ایران نیز مصرف آن بسیار بالاست. اگر قرار باشد یک نیم تنه گاو یا گوساله را تکه تکه کرد، باید از کجا شروع کرد و چگونه تکه‌های استاندارد و مرسوم را جدا کرد؟ در این ویدیو روش قصابی نیم‌تنه گاو را با جزییات کامل فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟