تعداد بازدید : 15286
کد خبر:۷۲۱۴۷۷
کد خبر:۷۲۱۴۷۷
33706 بازدید
ته چین؛

روش قصابی نیم‌تنه گاو و گوساله

گوشت گاو یکی از پرمصرف‌ترین گوشت‌ها است و در ایران نیز مصرف آن بسیار بالاست. اگر قرار باشد یک نیم تنه گاو یا گوساله را تکه تکه کرد، باید از کجا شروع کرد و چگونه تکه‌های استاندارد و مرسوم را جدا کرد؟ در این ویدیو روش قصابی نیم‌تنه گاو را با جزییات کامل فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟