صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تا آخر پاي کاظمي ايستاده ايم؛

زمان: عزيزمحمدي مدارکش را رو کند!

ايشان که پس از رفع تعليق پيام حسابي سرشان شلوغ است و ان شاءا... بتواند پيام را متحول کند. علي حنطه در بحث فني تيم دخالتي ندارد و فقط به من مشاوره مي دهد.
کد خبر: ۷۲۱۴۷
| |
1850 بازدید

مالک ابومسلم عليرغم دو باخت پياپي تيمش مقابل سپاهان و پرسپوليس، همچنان به آينده اين تيم با کاظمي اميدوار است و قاطعانه از سرمربي تيمش دفاع مي کند.

زمان از حرفهاي رئيس سازمان ليگ عليه فرهاد کاظمي هم ناراحت است و لب به انتقاد از وي مي گشايد. گفتگوی قدس با مدير عامل ابومسلم در خصوص آخرين اتفاقهاي مشکي پوشان در ذيل آمده است؛

*چه شد فرهاد کاظمي مقابل پرسپوليس روي نيمکت ننشست؟
راستش ما خودمان هم شوکه شديم که چه شد اجازه ندادند آقاي کاظمي روي نيمکت بنشيند. کارت مربيگري ايشان را صادر نکرده بودند که واقعاً عجيب بود. با اين کار يک اتفاق ناراحت کننده در شروع بازي ما با پرسپوليس رخ داد که تأثيرگذاري خود را هم به همراه داشت. با توجه به اينکه آقاي کاظمي يک وزنه مهم روي نيمکت به شمار مي آيند، ما نتوانستيم آن طور که بايد جدال برابري با پرسپوليسي که تمام کادرش بر روي نيمکت بود، داشته باشيم و در نهايت هم بازي به تساوي کشانده را باختيم.

*اما اين طور که آقاي عزيزمحمدي مصاحبه کرده، انگار قرار نيست سرمربي شما روي نيمکت بنشيند!
ايشان بهتر است هر مدرک و سندي دارند کتبي رو کنند که ما هم بدانيم چرا کاظمي حق نشستن روي نيمکت را ندارد. ما از حراست کل تربيت بدني استعلام کرديم که هيچ مشکلي براي آقاي کاظمي گزارش نشد، به کميته انضباطي مراجعه کرديم و همين اقدام را انجام داديم، اما باز هم هيچ مشکلي نبود.
آقاي عزيزمحمدي دستور کميته انضباطي را هم ناديده گرفته که اصلاً براي کار سازماني فدراسيون فوتبال پسنديده نيست.

*اين روند تا چه زماني ادامه خواهد داشت؟
ما 20 روز تا شروع نيم فصل دوم مهلت داريم و آقاي عزيز محمدي بايد کتبي اعلام کنند که مشکل چيست، بايد کارت فرهاد کاظمي را صادر کنند.
*گمان نمي کنيد دو باخت پياپي ابومسلم با کاظمي نشان دهنده آينده روشني با اين مربي نيست؟
ايشان روز اولي هم که به ما پيوستند در بازي با سپاهان بر روي سکو بودند و در بازي با پرسپوليس هم همين اتفاق تکرار شد. با توجه به اين، شکستهاي دو بازي اخير را متوجه ايشان نمي دانيم و پاي فرهاد کاظمي نمي نويسيم. اميدواريم در نيم فصل دوم با ايشان نتايج بهتري بگيريم.

*اما به هرحال هر مديرعاملي تا يک حدي پاي مربي اش مي ايستد، شما چقدر فرصت به کاظمي مي دهيد؟
همين جا اعلام مي کنم، ما تا آخر پاي کاظمي ايستاده ايم و تا پايان يک و نيم سالي هم که قرارداد بسته ايم، فرصتي است که به ايشان خواهيم داد! ما دنبال کار زود بازده نيستيم و مي خواهيم با کاظمي مشکلات تکنيکي و تاکتيکي را برطرف کنيم تا نيم فصل دوم ابومسلم متفاوتي را به ميدان بفرستيم.

*راستي علي حنطه، مشاور فني شما، هنوز هم در چينش ترکيب تيم دخالت دارد؟
ايشان که پس از رفع تعليق پيام حسابي سرشان شلوغ است و ان شاءا... بتواند پيام را متحول کند. علي حنطه در بحث فني تيم دخالتي ندارد و فقط به من مشاوره مي دهد.

*با چه بازيکناني وارد مذاکره شده ايد؟
با نظر سرمربي و ليستي که ايشان دادند با داوود سيدعباسي تمام کرده ايم و پيوستن ايشان به ابومسلم قطعي است، ضمن اينکه با دو بازيکن خارجي ديگر نيز در پستهاي جلو وارد مذاکره شديم و به زودي شرايط عقد قراردادشان را محقق خواهيم کرد.

*ماجراي سرپرست عوض کردن ابومسلم هم جالب است تا دوهفته پيش سلطاني براي نشستن روي نيمکت کارت محمدزاده را باطل کرده بود، اما اکنون دوباره محمدزاده روي نيمکت ابومسلم است!
بنده آقاي سلطاني را سرپرست نگذاشته بودم که اکنون بخواهم کنارش بگذارم. صلاح ديديم که از ايشان استفاده نکنيم تا دوباره اين حرف و حديث پيش نيايد که فلاني پشت پرده کادر مديريتي جديد است. محمدزاده هم اکنون سرپرست تيم است و با قدرت به کارش ادامه مي دهد.

*از آقاي ياري سرپرست قديم باشگاه خبري نيست!
ايشان پس از اينکه قائم مقامي باشگاه را به آقاي عباسي داديم ديگر هيچ سمتي در باشگاه ابومسلم ندارند.

* سفر ابومسلم به ترکيه هم در نوع خود جالب توجه است، بدهيهاي باشگاه و اردوي ترکيه همخواني ندارد....
اين طور نيست. برخي بازيکنان ما بالاي 40 درصد دريافتي داشته اند و بازيکني نداريم که زير 30 درصد قراردادش پول گرفته باشد. اردوي ترکيه لازم بود و ما ان شاءا... چهارشنبه ابومسلم را به استانبول خواهيم فرستاد تا براي نيم فصل دوم آماده شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟