ترکیه و چین خواستار همکاری نزدیک امنیتی با یکدیگر هستند

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اتخاذ موضع سخت تر علیه جدایی طلبان مسلمان اویغور بر همکاری نزدیک امنیتی با پکن تاکید کرد.
کد خبر: ۷۱۸۳۲۵
|
۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳ 03 August 2017
|
2042 بازدید
وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اتخاذ موضع سخت تر علیه جدایی طلبان مسلمان اویغور بر همکاری نزدیک امنیتی با پکن تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری ای بی سی نیوز، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در جریان سفر خود به پکن و دیدار با مقامات چینی اعلام کرد: ترکیه نگرانی امنیتی پکن را همچون مساله خود تلقی می‌کند.

مسلمانان اویغور پیوندهای فرهنگی و ادبی با ترکها دارند، بر همین اساس بسیاری از آنها به دنبال پناهجویی در ترکیه هستند.

چندی قبل، آنکارا اعلام کرد که درهای خود را به سوی مهاجران اویغور که به دلیل نقض حقوق بشر فرار می‌کنند، باز نگه خواهد داشت.

گروههای حقوق بشری، چین را به نقض حقوق بشر علیه اویغورها متهم می کنند اما پکن اتهامات مربوط به نقض حقوق بشر و آزادی‌های مذهبی را در میان مسلمانان اویغور که ترک‌تبار هستند، رد کرده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت