صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

قطع حمایت «موک» از تروریست‌های جنوب سوریه

فرماندهی عملیات «موک» ضمن اعلام قطع حمایت از گروه های وابسته به «جبهه جنوبی» سوریه اعلام کرد که عملیات تخلیه عناصر آن از درعا واقع در جنوب سوریه آغاز شد.
کد خبر: ۷۱۶۵۹۹
| |
1457 بازدید
فرماندهی عملیات «موک» ضمن اعلام قطع حمایت از گروه های وابسته به «جبهه جنوبی» سوریه اعلام کرد که عملیات تخلیه عناصر آن از درعا واقع در جنوب سوریه آغاز شد.

به گزارش فارس، تروریست‎های وابسته به جبهه «ثوار سوریا» در صفحه فیسبوک خود اعلام کردند که اتاق عملیات «موک» حمایت خود را از گروه‎های جبهه جنوبی سوریه به طور کامل قطع کرد.

پایگاه خبری «الحدث نیوز»، در همین ارتباط گزارش داد که موک درباره انحلال جبهه جنوبی و بازسازی ساختار گروه های مسلح در درعا و قنیطره تصمیماتی را اتخاذ کرده است.

«جبهه جنوبی» متشکل از حدود 54 گروهک وابسته به «ارتش آزاد» در پایان سال 2014 تاسیس شد و بارزترین سازمان مسلح در جنوب سوریه است.

قطع حمایت موک از گروه های جبهه جنوبی سوریه چند روز پس از تاکید آمریکا بر توقف حمایت و آموزش «گروه های معارض مسلح» سوریه اعلام شد.

اتاق عملیات موک را که آمریکا در اردن تشکیل داده، شامل نمایندگان و افسرانی از فرانسه، انگلیس، اردن و رژیم صهیونیستی برای اداره درگیری‌ها در جنوب سوریه است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...