صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وزارت خارجه سوریه: پیروزی بر تروریسم بسیار نزدیک است

معاون وزیر خارجه سوریه اعلام کرد که تحقق پیروزی بزرگ علیه تروریسم بسیار نزدیک شده است.
کد خبر: ۷۱۶۳۹۲
| |
2044 بازدید

معاون وزیر خارجه سوریه اعلام کرد که تحقق پیروزی بزرگ علیه تروریسم بسیار نزدیک شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از المنار، فیصل مقداد، معاون وزیر خارجه سوریه بر اهمیت پیروزی‌های پی در پی ارتش سوریه با همکاری با همپیمانانش در حلب و بادیه سوریه تا بلندی‌های عرسال تاکید کرد.

وی گفت: آن پیروزی‌هایی که رقم خورد، دستاوردی در مسیر طولانی ما بود. ارتش سوریه و نیروهای مقاومت با تمامی تشکیلاتشان به رویارویی با تروریسم و حامیان آن ادامه می‌دهند.

فیصل مقداد خاطرنشان کرد: پیروزی بزرگ علیه تروریسم بسیار نزدیک شده است و ما در سوریه خوش بین هستیم همانطور که از آغاز این رویارویی اینگونه بودیم چراکه ما ایمان داریم که تروریسم نمی‌تواند بر ملت‌ها پیروز شود و نیز به این امر ایمان داریم که حامیان تروریسم هرچقدر هم زمان طولانی شود، به حمایت از تروریسم ادامه می‌دهند.

مقداد تصریح کرد: صبر و مقاومت تنها راه برای پیروزی علیه تروریسم هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...