گنداب هورالعظیم حیات جانداران را می‌گیرد!

کد خبر: ۷۱۶۳۲۹
| |
12224 بازدید
گنداب هورالعظیم حیات جانداران را می‌گیرد!افزایش مقادیر ورودی فاضلاب و زهاب‌های نیشکر به گنداب هورالعظیم موجب نابودی تنوع زیستی منطقه و از جان دادن جمعیت زیادی از زیستمندان به ویژه پرندگان شده است.

به گزارش فارس، در گزارش های گذشته از افزایش شوری آب به دلیل ورودی فاضلاب و زهابهای نیشکر به تالاب هورالعظیم که تبدیل به گنداب هورالعظیم شده صحبت کردیم.

ورود فاضلاب و زهاب های نیشکر به تالاب هورالعظیم تبعات زیست محیطی بسیاری دارد که یکی از آنها نابودی تنوع زیستی منطقه و  جان دادن جمعیت کثیری از زیستمندان بویژه پرندگان در این تالاب است.

متأسفانه ورود حجم زیادی از معجون فاضلاب و پساب کشاورزی به منطقه خشک هورالعظیم نه تنها دردی را علاج نبخشیده بلکه باعث ایجاد بحران در منطقه شده است و عمق بسیار کم این گنداب نشانگر رخ دادن فاجعه‌ای بزرگ در آینده نزدیک است.

 
 
 
 
تصاویری از پرندگانی در کنار حوضچه شماره سه هورالعظیم

با شروع طرح به اصطلاح احیای تالاب هورالعظیم، مقادیر زیادی از فاضلاب و پسابهای کشاورزی به بیابان های خشک هورالعظیم سرازیر شده است که  درخود مواد شیمیایی خطرناک حاصل از کودهای شیمایی و مواد دفع آفات داشته و به همراه فلزات سنگین در این گنداب ذخیره شده است،طولی نخواهد کشید این گنداب خشک شده و ریزگرد‌هایی که مواد سمی خطرناکی را با خود حمل می کنند و برای تمام جانداران بسیار خطرناک هستند، مشکل ریزگردهای استان خوزستان را دو چندان کنند.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت