میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احتمال ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی سنتی

کد خبر: ۷۱۵۷۷۱
| |
5820 بازدید

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌ شمالی گفت: مصرف بستنی سنتی احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی، سید احمد هاشمی اظهار کرد: بستنی سنتی یکی از مهم ترین فرآورده‌های لبنی است که می‌تواند سبب بروز بیماری تب مالت شود.

وی افزود: به دلیل استفاده از شیرهای غیر پاستوریزه در تهیه این نوع بستنی، احتیاط در مصرف بستنی سنتی لازم و ضروری به نظر می‌رسد.

هاشمی عنوان کرد: عامل بیماری تب مالت می تواند از طریق دستگاه گوارش، تنفس و همچنین از راه جلدی به بدن انسان وارد می‌شود.

وی گفت: مصرف شیرخام و فرآورده های لبنی آلوده به ویژه پنیر تازه، بستنی سنتی و خامه و تماس مستقیم با بافت های آلوده و یا تماس با پوست و مواد دفعی دام های مبتلا، از راه های عمده انتقال بروسلوز یا تب مالت است.

هاشمی خاطرنشان کرد: تنفس گرد و غبار موجود در هوای طویله و اصطبل دام ها و یا آزمایشگاه ها نیز از دیگر راه های انتقال تب مالت به شمار می رود.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات