ته چین؛

طرز تهیه فلافل وافلی

کد خبر: ۷۱۴۴۹۶
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰ 22 July 2017
تعداد بازدید : 365
مواد لازم:
دو کنسرو 425 گرمی نخود
یک پیاز بزرگ خورد شده
دو عدد سفیده تخم مرغ
یک چهارم پیمانه جعفری خورد شده
یک چهارم پیمانه گشنیز خورد شده
سه حبه سیر رست شده
یک و نیم قاشق غذاخوری آرد
یک و سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک
دو قاشق چای‌خوری پودر زیره
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه خورد شده
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کاین
یک نوک انگشت پودر هل
بازدید 8250
«وافل / waffle» نانی ترد و شیرین است که به بیسکویت نیز شبیه است.وافل معمولا از ترکیب شکر آرد تخم مرغ تهیه می‌شود در این ویدیو دستور پخت با مواد فلافل که طعمی کاملا متفاوت دارد را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط