تعداد بازدید : 12249
کد خبر:۷۱۴۱۸۴
کد خبر:۷۱۴۱۸۴
25380 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ | ۱۳۹۶/۰۴/۲۹
20 July 2017
ته چین؛

طرز تهیه چیپس سیب‌زمینی با زاج

درست کردن چیپس سیب‌زمینی در خانه می‌تواند گزینه‌ای بهتر و سالم‌تر برای خرید این خوراکی خوشمزه از بیرون باشد. در این ویدیو روشی برای درست کردن چیپس معرفی می‌شود که در آن از زاج یا آلوم استفاده می‌شود. زاج نوعی سنگ معدنی است که با ترکیب شیمیایی خاصی که دارد برای تصفیه آب استفاده می‌شود و در صنایع مختلف نیز کاربرد دارد، استفاده از زاج باعث می‌شود روند پخت چیپس‌ها کند شود و حین پخت چیپس‌ها قهوه‌ای یا سیاه نشوند. این ماده را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید. برای کند کردن روند پخت چیپس در روغن از سرکه هم می‌توان استفاده کرد اما برخی طعم اسیدی سرکه روی چیپس را دوست ندارند. روش دیگری نیز وجود دارد که در آن چیپس‌ها دوبار سرخ می‌شوند که زمان‌بر است. همچنین توصیه می‌شود از سیب‌زمینی‌های محکم با شکر پایین استفاده کنید چون نتیجه بهتری ارائه می‌کنند. جزئیات بیشتر را در این ویدیو ببینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.