صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مسئول قطری: به رغم تحریم‌ها به حمایت از غزه ادامه می‌دهیم

رئیس کمیته قطری بازسازی نوار غزه تاکید کرد که دوحه به رغم تحریم‌ها و اعمال فشارهای برخی کشورهای عربی، هرگز از حمایت از مردم تحت محاصره نوار غزه دست نمی‌کشد.
کد خبر: ۷۱۱۶۲۸
| |
2941 بازدید

رئیس کمیته قطری بازسازی نوار غزه تاکید کرد که دوحه به رغم تحریم‌ها و اعمال فشارهای برخی کشورهای عربی، هرگز از حمایت از مردم تحت محاصره نوار غزه دست نمی‌کشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، محمد عمادی، رئیس کمیته قطری بازسازی نوار غزه در کنفرانس خبری مشترک با نیکولای ملادینوف، فرستاده سازمان ملل به خاورمیانه تصریح کرد که قطر مبانی و اصولی ثابت دارد و هرگز از آن دست نمی‌کشد.

وی ادامه داد: دوحه از ملت فلسطین و ساکنان غزه که با دولت قطر اعلام همبستگی کرده‌اند، حمایت و تأکید می‌کند که همچنان به اجرای پروژه‌ها و ادامه عملیات عمران و بازسازی غزه ادامه می دهد.

رئیس کمیته قطری بازسازی نوار غزه ابراز امیدواری کرد که مشکل برق غزه کل شود و حمایت‌های سیاسی و اقتصادی از مساله فلسطین ادامه داشته باشد. وی عنوان کرد که پروژه‌های قطر در غزه با هماهنگی تشکیلات خودگردان انجام می‌گیرد.

عمادی خاطرنشان کرد که قطر طی پنج سال گذشته بیش از ۱۰۰ پروژه عمرانی در غزه به اجرا گذاشته که بزرگ‌ترین آن احداث شهرک مسکونی حمد در جنوب نوار غزه بود.

رئیس کمیته قطری بازسازی نوار غزه گفت، دوحه درصدد احداث هشت برج مسکونی جدید به ارزش ۵.۵ میلیون دلار است.

وی تاکید کرد که سفرش به غزه در شرایط فعلی تاکیدی است بر این که قطر به رغم محاصره و تحریم ها هرگز از حمایت از مردم غزه و اجرای پروژه های عمرانی در نوار غزه دست نمی‌کشد.

محمد عمادی تصریح کرد که قطر به حمایت از ملت فلسطین و جنبش حماس به عنوان بخشی از این ملت ادامه می‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...