تشکیل کمیته ویژه پیگیری وضعیت ۴ دیپلمات‌‌‌ ایرانی

کد خبر: ۷۱۱۲۲۱
|
۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۳ 11 July 2017
|
3569 بازدید
سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی مجلس از برگزاری جلسات ویژه مجلس و وزارت امورخارجه برای پیگیری وضعیت دیپلمات‌‌‌های ربوده شده خبر داد.

به گزارش تسنیم، سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تشکیل کمیته ویژه‌ای در این کمیسیون برای پیگیری وضعیت 4 دیپلمات ربوده شده، از جمله احمد متوسلیان، گفت: کمیته‌ای به ریاست آقای فلاحت‌پیشه برای پیگیری وضعیت 4 دیپلمات‌‌ ربوده شده کشورمان تشکیل شده است.

وی در تشریح اقدامات و فعالیت‌های کمیته ویژه کمیسیون امنیت‌ملی برای پیگیری دیپلمات‌های ربوده شده، اظهار داشت: قرار است در این کمیته نشست‌های ویژه‌‌ای با مسئولان دستگاه‌های امنیتی و وزرات امورخارجه برای پیگیری وضعیت این دیپلمات‌های ربوده شده، برگزار شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی مجلس اضافه کرد: بازدید از منطقه ربوده شده دیپلمات‌‌های ایرانی هم در طی بررسی‌های کارشناسی در دستور کار اعضای کمیته ویژه پیگیری 4 دیپلمات ربوده شده قرار دارد.

نقوی‌حسینی خاطرنشان کرد: کمیته ویژه پیگیری وضعیت دیپلمات‌‌های ربوده شده، گزارش نهایی را به هیئت‌رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی تقدیم می‌کند.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت