صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

آغاز حضور مردم ترکیه در آخرین روز راهپیمایی عدالت

در حالی که ساعاتی تا برگزاری گردهمایی عدالت در ترکیه باقی مانده مردم استانبول برای حضور در این گردهمایی به سمت مال تپه محل گردهمایی عدالت می‌روند.
کد خبر: ۷۱۰۸۰۲
| |
2084 بازدید

در حالی که ساعاتی تا برگزاری گردهمایی عدالت در ترکیه باقی مانده مردم استانبول برای حضور در این گردهمایی به سمت مال تپه محل گردهمایی عدالت می‌روند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری هابرترک، انتظار می‌رود در بیست و پنجمین روز راهپیمایی عدالت به عنوان آخرین روز، نزدیک به ۱.۵ میلیون تن در این گردهمایی حضور داشته باشند.

کمال قلیچداراوغلو، رهبر حزب مردم جمهوری خواه اعلام کرد که در این گردهمایی حضار تنها می‌توانند پوستر کمال آتاتورک، پرچم حزب و پلاکاردهای عدالت در دست گیرند.

قرار است این گردهمایی به صورت رسمی از ساعت ۱۸ به وقت محلی برگزار شود.

 قلیچداراوغلو سه کیلومتر پایانی از منطقه کارتال تا محل برگزاری گردهمایی را پیموده و سپس در میان حاضران سخنرانی خواهد کرد.

رهبر حزب مردم جمهوری‌خواه و شرکت کنندگان در این راهپیمایی خواستار آزادی انیس بربر اوغلو،‌ نماینده این حزب در استانبول شد. دادستان‌ها به اتهام افشای اسرار محرمانه از سوی بربر اوغلو درخواست ۲۵ سال حبس برای او کرده‌اند.

شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۵ روزه از آنکارا تا استانبول مسافتی حدود ۴۲۶ کیلومتر پشت سر گذاشتند.

در همین راستا دولت آنکارا وعده داده است که نیروهای پلیس را برای تضمین امنیت این راهپیمایی اعزام کند.

بنعالی ییلدیریم، نخست وزیر ترکیه اعلام کرد: نیروهای امنیتی تمام تدابیر لازم را اتخاذ خواهند کرد و از هرگونه اقدام تحریک آمیز جلوگیری خواهند کرد.

همچنین حزب دموکراتیک خلق اعلام کرد: در راهپیمایی عدالت تحت شعار "عدالت برای همه" شرکت خواهند کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...