تعداد بازدید : 2787
کد خبر:۷۱۰۰۰۳
کد خبر:۷۱۰۰۰۳
18091 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ | ۱۳۹۶/۰۴/۱۶
07 July 2017
ته چین؛

دستور پخت بامیه ترکی تولومبا

تولومبا دسری است که در کشورهای امپراتوری عثمانی سابق درست می‌شد و از کره سرخ شده آغشته به شربت درست می‌شود. در ایران به این شیرینی بامیه گفته می‌شود و اغلب در ماه رمضان برای افطار سرو می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.