مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 2792
کد خبر:۷۱۰۰۰۳
کد خبر:۷۱۰۰۰۳
18353 بازدید
ته چین؛

دستور پخت بامیه ترکی تولومبا

تولومبا دسری است که در کشورهای امپراتوری عثمانی سابق درست می‌شد و از کره سرخ شده آغشته به شربت درست می‌شود. در ایران به این شیرینی بامیه گفته می‌شود و اغلب در ماه رمضان برای افطار سرو می‌شود.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟