صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گذشت 15 فرزند از عامل مرگ پدرشان

کد خبر: ۷۰۸۸۷
| |
13001 بازدید

3 زن و 15 فرزند یک مرد که در جریان یک تصادف فوت کرده بود متهم پرونده مرگ پدرشان را بخشیدند.

به گزارش فارس،‌ ابتدای مرداد امسال مأموران گشت انتظامی اسلامشهر از وقوع یک تصادف منجر به مرگ در منطقه اسلامشهر با خبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه دریافتند یک موتورسیکلت‌سوار به یک عابر پیاده برخورد کرده و در این تصادف عابر پیاده که مرد میانسالی بوده فوت کرده ‌است.

موتورسیکلت‌سوار دستگیر شد و تحقیقات قضایی برای مشخص شدن میزان تقصیر وی آغاز شد تا این که مشخص شد این فرد کارت بیمه و هیچ‌گونه مدارکی به همراه ندارد.

این فرد بازداشت شد و به جرم قتل غیرعمد محکوم شد اما در اقدامی نادر 3 همسر متوفی به همراه 15 فرزند وی از خون پدر خود گذشتند و اعلام رضایت خود را از این موتورسوار عنوان کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟