میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش وزارت خارجه به تصمیم دادگاه عالی آمریکا

کد خبر: ۷۰۷۲۵۱
| |
5789 بازدید
واکنش وزارت خارجه به تصمیم دادگاه عالی آمریکاسخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: جای تاسف است که دولت آمریکا به دلایل کوته بینانه تجاری، چشم خود را بر مسببین اصلی اقدامات تروریستی در آمریکا بسته و آشکارا آدرس غلط می دهد.

به گزارش ایرنا، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به تصمیم اخیر دادگاه عالی آمریکا در تایید ایجاد محدودیت برای ورود شهروندان 6 کشور اسلامی به آمریکا گفت: این تصمیم دادگاه عالی اگرچه موقتی است و در ماه اکتبر سال جاری میلادی مورد بازنگری قرار می گیرد، اما درعین حال بر خلاف ادعای دولتمردان آمریکا، نشان دهنده تصمیم حاکمیت آن کشور در برخورد تبعیض آمیز با مسلمانان و نگاه غیرمنصفانه نسبت به آنان است.
 
قاسمی اضافه کرد: درحالی که اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان مقیم آمریکا و مسلمانانی که به آن کشور سفر می کنند، از جمله ایرانیان، به گواهی تاریخ، فرهنگ و تمدن خود قانون مدار، مسالمت جو و گریزان از افراط و خشونت بوده و هستند، نگاه حاکمان آمریکا به آنان همواره با بدبینی، توهین و تحقیر همراه بوده است.
 
وی ادامه داد: مواضع رییس جمهوری آمریکا چه در دوران مبارزه انتخاباتی و چه بعد از رسیدن به قدرت یک نمونه از این برخورد توهین آمیز است.
 
قاسمی با محکومیت این اقدام خاطرنشان کرد: جای تاسف است که دولت آمریکا به دلایل کوته بینانه اقتصادی و تجاری، چشم خود را بر مسببین اصلی اقدامات تروریستی در آمریکا بسته است و آشکارا آدرس غلط می دهد.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن بررسی دقیق تصمیم اخیر دادگاه عالی آمریکا، اقدامات متقابل و متناسب خود را در این زمینه انجام خواهد داد.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات