بارش باران خفیف در گیلان و مازندران

کد خبر: ۷۰۶۹۷۲
| |
3309 بازدید
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از امروز هوا در نقاط مختلف بین دو تا 6 درجه گرمتر می شود.
 
به گزارش میزان، فریبا گودرزی اظهار داشت: امروز و فردا در نقاط مختلف کشور شاهد جوی آرام و آسمانی صاف و آفتابی خواهیم بود. امروز در بخش هایی از گیلان و مازندران بستر برای بارش پراکنده باران مهیا است.

وی ادامه داد: در بخش هایی از سیستان وبلوچستان، شرق هرمزگان و جنوب کرمان در ساعات عصرگاهی افزایش ابر و بارش خفیف باران پیش بینی می‌شود.

به گفته کارشناس هواشناسی، در استان‌های خراسان، یزد، کرمان و شمال سیستان وبلوچستان شاهد وزش باد و ایجاد گردو غبار خواهیم بود.

گودرزی افزود: از امروز تا پایان هفته شاهد افزایش دما در نقاط مختلف کشورذ خواهیم بود و در برخی نقاط مانند غرب و جنوب غرب دما ۶ درجه افزایش می‌یابد.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت