گلهاي مبعلي در شب شكست سنگين ياران كاظميان
هفته پنجم ليگ باشگاههاي امارات شب گذشته با پيروزي پر گل النصر و شكست عجمان پيگيري شد.
به گزارش فارس، در نخستين ديدار ديشب، عجمان در ورزشگاه سعيد بن راشد مقابل هوادارانش مقابل بن ياس با نتيجه 4 بر 2 شكست خورد تا با پنجمين شكست در هفته پنجم مسابقات در حسرت حتي يك امتياز در مكان دوازدهم جدول جا خوش كند.
ياران كاظميان در حالي اين شكست را پذيرا شدند كه از دقيقه 86 در پي اخراج عبدالهادي 10 نفره به كار خود ادامه دادند، ضمن اينكه حسن زهران در دقيقه 88 از بنياس با كارت قرمز داور مواجه شد و زمين بازي را ترك كرد.
ديارا بازيكن اهل مالي تيم بنياس در دقايق 24، 52 و 91 و پاپا جورج سنگالي در دقيقه 72 براي بنياس و تارك سكتيو مراكشي در دقيقه 37 و سالم عبيد در دقيقه 81 براي عجمان گلزني كردند.
در ديگر ديدار شب گذشته، النصر در ورزشگاه آل مكتوم 3 بر يك الوصل را برد تا با 6 امتياز در مكان ششم جدول تكيه بزند.
ايمان مبعلي، هافبك طراح و مليپوش ايراني النصر كه در كشور امارات به مهندس معروف شده است در دقايق 13 و 32 براي النصر گلزني كرد تا كمك شاياني به پيروزي تيمش كرده باشد. ديگر گل النصر توسط كارلوس تنوريو اكوادوري در دقيقه 53 و از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد تا اين تيم در خانه خود به يك پيروزي دلچسب دست پيدا كند. تك گل ميهمان نيز در دقيقه 41 توسط بلاس پرز پانامايي وارد دروازه النصر شد.
در شب پاياني هفته پنجم، امشب الامارات با مازيار زارع در يك ديدار دشوار با الجزيره روبرو ميشود و الاهلي با معدنچي به ديدار الشارجه خواهد رفت.
در حال حاضر العين و الوحده به ترتيب با 13 و 12 امتياز در مكانهاي اول و دوم جدول ردهبندي قرار دارند.


