صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چریک‌های فارک تحویل دادن سلاح‌های شخصی خود را آغاز کردند

اعضای گروه چریکی فارک کلمبیا تحویل سلاح شخصی خود را بعنوان بخشی از توافق تاریخی با دولت این کشور آغاز کرده‌اند.
کد خبر: ۷۰۵۷۰۷
| |
2608 بازدید
اعضای گروه چریکی فارک کلمبیا تحویل سلاح شخصی خود را بعنوان بخشی از توافق تاریخی با دولت این کشور آغاز کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس، نیروهای مسلح انقلابی کلمبیا موسوم به فارک روز سه شنبه 40 درصد از 7000 سلاح ثبتی در هیات صلح‌بان سازمان ملل را تحویل دادند.

چریک‌های کلمبیایی باید تا پایان مه سال جاری میلادی تمامی سلاح‌های خود را تحویل می‌دادند اما این روند با تاخیر روبرو شد.

نخستین سال تحقق توافق صلح میان دولت بوگوتا با چریک‌های کلمبیایی شامل ایجاد مناطق غیرنظامی شده و اجرای قوانین برای تحقق روند توافق است.

همچنین هم فارک و هم دولت بوگوتا به پیشرفت‌هایی با ثبات رسیده‌اند چون چریک‌های فارک روند انتقال از زندگی چریکی به زندگی غیرنظامی را آغاز کرده‌اند.

چریک‌های فارک و دولت کلمبیا بیش از 50 سال با یکدیگر درگیر بودند و این درگیری‌های مسلحانه باعث کشته شدن ده‌ها هزار تن و بی‌خانمانی افراد بیشماری شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار