صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برزیلی‌های استقلال امروزدرباشگاه

کد خبر: ۷۰۵۵۲۹
| |
5014 بازدید

دو مدافع برزیلی استقلال برای انجام مذاکرات به باشگاه استقلال می‌روند.
 
به گزارش تابناک ورزشی، استقلال فصل گذشته در خط دفاعی رابسون جان‌واریو، پادوانی، هرایر مگویان و سیدمجید حسینی را در اختیار داشت. سیاست استقلالی‌ها این است که با جذب پژمان منتظری و تمدید قرارداد حسینی، از بین رابسون و پادوانی یک بازیکن را نگه دارند. استقلالی‌ها مذاکراتی را با مدیربرنامه‌های رابسون و پادوانی انجام داده و قرار شده این دو بازیکن چهارشنبه با حضور در باشگاه، با مسئولان استقلال مذاکره کنند.
 

از طرفی، خبر می‌رسد پژمان منتظری در روزهای اخیر به استقلالی‌‌ها اعلام کرده که بازیکن کناری او برای حضور در خط دفاعی اهمیت دارد و می‌خواهد بداند چه کسی در کنار او حضور خواهد داشت. منتظری گفته رابسون بهترین گزینه برای او در قلب خط دفاعی است.
برزیلی‌های استقلال فردادرباشگاه 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار