صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۱۵ کشته در انفجار یک خودروی انتحاری در پایتخت سومالی

پلیس سومالی امروز (سه شنبه) اعلام کرد: دست کم ۱۵ تن در انفجار یک خودروی انتحاری که خود را به عنوان یک خودروی مخصوص فروش شیر در پایتخت سومالی جا زده بود، کشته شدند.
کد خبر: ۷۰۵۵۱۶
| |
2654 بازدید

پلیس سومالی امروز (سه شنبه) اعلام کرد: دست کم ۱۵ تن در انفجار یک خودروی انتحاری که خود را به عنوان یک خودروی مخصوص فروش شیر در پایتخت سومالی جا زده بود، کشته شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، محمد حسین، یک مقام پلیس سومالی گفت: تلفات انفجار این خودروی انتحاری که در نزدیکی یک مقر دولتی در شهر موگادیشو رخ داد ممکن است افزایش پیدا کند و در اثر این حادثه دست کم ۹ تن نیز زخمی شدند که حال تعدادی از آنها وخیم است.

حسین گفت: تلفات این انفجار که در منطقه "وداجیر" رخ داد اکثرا غیر نظامی هستند.

گروه الشباب وابسته به القاعده مسئولیت این حمله را پذیرفت.

این انفجار کمتر از یک هفته بعد از آن اتفاق می‌افتد که شبه نظامیان الشباب در حمله شبانه‌ای به یک رستوران پر رفت و آمد در شهر موگادیشو دست کم ۳۱ تن را کشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟