کد خبر: ۷۰۵۲۶۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳ 20 June 2017
يك کارشناس حوزه تولید مواد غذایی گفت: ایجاد جدول ارزش مواد غذایی بر روی محصولات این امکان را به مصرف کننده می دهد تا با بررسی این جدول بهترین محصول ممکن را برای مصرف انتخاب کند.
 
به گزارش تابناک، میثم نیک دهقان با اشاره به این که جدول ارزش مواد غذایی از جمله موارد ضروری در هنگام خرید است، اظهار داشت: این حق مسلم خریدار است تا از محتوای آن چیزی که برای خرید در نظر گرفته است آگاهی کامل داشته باشد تا بتواند مواد غذایی بهتر و سالم تری را انتخاب کند.
 
مدیر عامل ستاک ادامه داد: در واقع آن چه بر روی برچسب گفته می شود باید به طور ساده و قابل درک برای همه باشد و مشخصات آن محصول ذکر شده باشد تا مصرف کننده بتواند به راحتی از آن استفاده کند.
 
 
نیک دهقان با بیان اینکه هدف از ایجاد جدول ارزش مواد غذایی این است که افراد نسبت به مواد غذایی که مصرف می‌کنند آگاه باشند، گفت: مصرف کنندگان مواد غذایی باید در خرید کالاهای مورد نظر خود بعد از دیدن تاریخ تولید به جدول ارزش مواد غذایی هم توجه کنند تا بدانند که به ازای مصرف مقدار مشخصی از این ماده غذایی چه مقدار از چربی، چربی کل، چربی اشباع، چربی ترانس، کلسترول، سدیم، کربوهیدرات کل، فیبر رژیمی، شکر، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی دریافت می‌کنند.
 
مدیرعامل ستاک با تاکید بر این که این جدول ابزاری برای سنجش میزان سالم بودن محصولات غذایی می‌باشد، تصریح کرد: مطالعات نشان می‌دهد با برچسب‌گذاری مواد غذایی تغییرات بسیاری در بینش و عملکرد افراد رخ داده است. علاوه بر افزایش سطح آگاهی آن‌ها نسبت به محتوای مواد مغذی موجود در محصولات غذایی، انتخاب‌های آن‌ها هدفمندتر شده است و در نتیجه مواد غذایی سالم‌تری را انتخاب می‌کنند.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
خبرهای مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
اردوگاه شهید باهنر محمد عزیزی فریدون احمدی ناصر احمدی سامانه باور ۳۷۳ علی فرجی ائتلاف دریایی آمریکا لیگ نوزدهم حوزه های انتخابیه سیستان و بلوچستان
آخرین اخبار