صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بازتاب

محکومیت جدید پرسپولیس؛ این بار رفیق برانکو

باشگاه پرسپولیس تا 30 روز بعد از اعلام رای فرصت دارد تا طلب 72 هزار دلاری ماریچ را پرداخت کند و اگر هم به رای صادره از سوی فیفا اعتراض دارد می‌تواند این پروند را ظرف 21 روز آینده به دادگاه CAS ببرد.
کد خبر: ۷۰۴۸۰۹
| |
5981 بازدید

باشگاه پرسپولیس در پرونده دیگر بازیکن کروات خود هم محکوم شد.
 
به گزارش تابناک ورزشی، لوکا ماریچ که برای دریافت مطالبات خود از باشگاه پرسپولیس به فیفا شکایت کرده بود، این باشگاه را محکوم کرد تا ظرف یک ماه آینده طلبش را پرداخت کند.
 روزبه وثوق احمدی  گفت: باشگاه پرسپولیس تا 30 روز بعد از اعلام رای فرصت دارد تا طلب 72 هزار دلاری ماریچ را پرداخت کند و اگر هم به رای صادره از سوی فیفا اعتراض دارد می‌تواند این پروند را ظرف 21 روز آینده به دادگاه CAS ببرد.
 

باشگاه پرسپولیس در حالی در پرونده ماریچ هم محکوم به پرداخت مطلبات او شد که پیش از این (هفته گذشته) در پرونده شکایت آنتونی گولچ نیز محکوم به پرداخت 323 هزار دلار شده بود. هر دو بازیکن در زمان مدیریت علی‌اکبر طاهری در باشگاه پرسپولیس به عضویت این باشگاه در آمدند.

باشگاه پرسپولیس درپرونده ماریچ هم محکوم شد 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار