کد خبر: ۷۰۳۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲ 15 June 2017
محققان دریافتند مصرف بیش از اندازه سیب‌زمینی سرخ‌شده احتمال مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از زی‌نیوز، خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده برای افراد و به ویژه کودکان بسیار لذت‌بخش است، اما آیا می‌دانید خوردن بیش از حد این ماده غذایی برای سلامتی خطرناک است.

محققان دریافتند خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده با افزایش خطر مرگ در ارتباط است.

نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است، افرادی که بیش از دو بار در هفته سیب‌زمینی سرخ شده مصرف می‌کنند، خطر مرگ در آنها دو برابر افزایش می‌یابد.

در این بررسی 4440 نفر در سنین 45 تا 79 سال در مدت هشت سال مورد بررسی قرار گرفتند.

از این افراد 236 نفر تا پایان مطالعه درگذشتند. محققان اظهار کردند: شرکت‌کنندگانی که دو بار در هفته سیب‌زمینی سرخ‌شده مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که سیب‌زمینی سرخ‌ شده مصرف نمی‌کنند، دو برابر بیشتر خطر ابتلا به مرگ زودرس را دارند.

البته این بررسی ثابت نکرده است که خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده افراد را می‌کشد، اما نتایج این مطالعه نشان داد خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده احتمال مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
محققان نظرشان را در مورد شربت معده و کاه نگفتند ؟ این حرف ها مال ممالک پیشرفته است نه ایران که کل مواد غذایی تقلبی و آلوده است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
الان شما سیب زمینی سرخ کزده نمیخوری؟!در ضمن روغن پالم هم تا همین چند وقت پیش به اروپا صادر میشد که بعدش اعتراض کردند به خاطر ضررش اقای پیشرقته!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
ناشناس 12:39 حساس نشو . تو ایران بر مواد غذایی هیچ کنترلی نیست .سبزی با آب فاضلاب آبیاری میشه ، توی شیر وایتکس می ریزن ، سموم غیر محاز مصرف میشه ، ...... !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
خبر زردی مخابره کردی
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
والا تو المان یا هلند یا اکثر کشور های اروپایی سیب زمینی سرخ شده تقریبا غذای هررروز شون هست و عمرشون هم بالای 90 سال هست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
علت مرگ زودرس سرطان زا بودن آن است که در گزارش مغفول مانده .
پاسخ ها
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
دوستان آنقدر سرطان را با مرگ وصل نکنید من خیلی ها را می شناسم سرطان گرفتن و الان خوب شدن ،کمی مواظب صحبت هامون باشیم
مریخ
|
Germany
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
سیب زمینی سرخ شده سرطانزا نیست اما وقتی در ایران با یک روغن مایع ۴۰ کیلو سیب زمینی را سرخ میکنند ان وقت بعلت فعل و انفعالات شیمیایی موجود در روغن و انتقال ان به سیب زمینی این ماده خوراکی مقوی و لذیذ سرطان زا می شود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
رسول دانیال زاده قیمت بنزین حسن حیدری آنفولانزا غزه بولیوی اعتراضات کویت فردو خانه پدری آلودگی هوا