صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عوارض لوازم آرایشی تقلبی

کد خبر: ۷۰۳۳۰۱
| |
3069 بازدید
 حساسیت پوستی، ریزش موی شدید و صدمات کبدی از عوارض لوازم آرایشی تقلبی
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در مصرف لوازم آرایشی باید بسیار حساس باشیم، گفت: لوازم آرایشی و بهداشتی باید بر اساس دستورالعمل‌های مربوط به هر محصول، استفاده شود.

به گزارش فارس، مصطفی اسماعیلی رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه در مصرف لوازم آرایشی باید بسیار حساس باشیم، اظهار داشت: مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی باید بر اساس دستورالعمل‌های مربوط به هر محصول استفاده شود.

وی افزود: لوازم آرایشی و بهداشتی در بازار در انواع مختلف وجود دارد و متأسفانه اکثر شهروندان در خرید لوازم آرایشی به دنبال قیمت مناسب هستند نه کیفیت آن، که این یکی از اشتباهات در خرید لوازم آرایشی است.

اسماعیلی با بیان اینکه لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی و بدون مجوزهای بهداشتی که در بازار وجود دارد اکثراً با قیمت‌های بسیار به پایین به فروش می‌رسد، اظهار داشت: حساسیت پوستی، ریزش موی شدید، صدمات کبدی، آکنه و جوش سرسیاه و ایجاد لکه‌های پوستی از مهم‌ترین عوارض استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی هستند.

رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بهترین مراکز برای خرید محصولات آرایشی و بهداشتی داروخانه ها و مراکز معتبر دارای مجوز هستند، اظهار داشت: شهروندان نباید از دستفروش‌هایی که کنار خیابان و در زیر نور آفتاب اقدام به فروش محصولات آرایشی می‌کنند جداً خودداری نمایند چرا که عوارض شدیدتری در انتظار آنها خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟