ته چین؛

دستور پخت نان مخروطی

کد خبر: ۷۰۲۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 10 June 2017
تعداد بازدید : 347


مواد لازم:
آرد نان 4پیمانه (500گرم)
شکر یک و نیم قاشق غذاخوری (22گرم)
نمک 1 قاشق چای‌خوری (5گرم)
مخمر تازه 25 گرم یا مخمر خشک فعال 2 و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
آب گرم یک‌چهارم پیمانه (50میلی‌لیتر)
دو عدد تخم‌مرغ
شیر گرم دو سوم پیمانه (170میلی‌لیتر)
کره آب شده 4قاشق غذاخوری - 60 گرم

بازدید 6520
نحوه پخت نان مخروطی شکل تو خالی که بتوان از آن برای درست کردن لقمه های خوشمزه با پر کن مورد علاقه خودتان استفاده کنید. روش تهیه خمیر و پخت این نان مخروطی را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری