صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین آمار مصدومان حوادث تروریستی تهران

سرپرست اورژانس کشور گفت: تعداد مصدومان حوادث تروریستی امروز در تهران به 46 نفر رسید که سه نفر آنها در آی سی یو هستند.
کد خبر: ۷۰۱۴۸۲
| |
6275 بازدید
سرپرست اورژانس کشور گفت: تعداد مصدومان حوادث تروریستی امروز در تهران به 46 نفر رسید که سه نفر آنها در آی سی یو هستند.

به گزارش اورژانس کشور، پیرحسین کولیوند روز چهارشنبه افزود: در دو حادثه تروریستی امروز که در مجلس شورای اسلامی و حرم امام(ره) رخ داد، 12 نفر به شهادت رسیدند و 46 نفر مصدوم شدند که 40 نفر آنها مرد و 6 نفر زن هستند.

وی گفت: 36 نفر از این مصدومان در بخش اورژانس بیمارستان های سینا، طرفه، امام حسین(ع)، ضیائیان، هفتم تیر و شفایحیاییان بستری هستند و سه تن دیگر از این مصدومان در بخش آی سی یو بستری هستند.

به گفته کولیوند، 5 نفر از مصدومان این حوادث به بخش های بیمارستانی منتقل شده اند و تاکنون 13 عمل جراحی برای این مصدومان که اغلب مورد اصابت گلوله قرار گرفته اند، انجام شده است. دو تن از مجرومان نیز تاکنون مرخص شده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟