صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ مشکوک بیش از ۲۰۰ گربه‌ در فرانسه

بیش از ۲۰۰ گربه خانگی و خیابانی در عرض یک ماه در یک دهکده ساحلی در جنوب فرانسه به دنبال مسمومیت بر اثر یک سم ناشناخته تلف شده‌اند.
کد خبر: ۷۰۱۱۴۳
| |
6278 بازدید
|
۴
مرگ مشکوک بیش از ۲۰۰ گربه‌ در فرانسه
 بیش از ۲۰۰ گربه خانگی و خیابانی در عرض یک ماه در یک دهکده ساحلی در جنوب فرانسه به دنبال مسمومیت بر اثر یک سم ناشناخته تلف شده‌اند.

به گزارش ایسنا، ساکنان دهکده "سن‌پیرلامر" که در ۹۰ کیلومتری جنوب غربی "مون‌پلیه" قرار دارد، عامل مرگ مرموز این تعداد زیاد گربه را توزیع یک سم ناشناخته از سوی "قاتل زنجیره‌ای گربه‌ها" می‌دانند.
 
انجمن حفاظت از حیوانات در فرانسه در طول یک ماه تماس‌های تلفنی زیادی در رابطه با گزارش تلف شدن این گربه‌ها دریافت کرده است.
 
بنابر گزارش‌ها، تعداد زیادی از جوندگان و پرندگان این دهکده نیز بر اثر خوردن سم مرده‌اند.
انجمن حفاظت از گربه‌های خیابانی در فرانسه گزارش‌ مرگ گربه‌ها را برای پلیس فرستاده است به این امید که با انجام کالبدشکافی علت مرگ مرموز این تعداد زیاد گربه و دیگر جانوران منطقه کشف شود.
 
به گزارش بی‌بی‌سی، یکی از ساکنان دهکده سن‌پیرلامر به روزنامه "اوئست" فرانسه گفته است: در فضای دهکده بی‌اعتمادی حاکم شده و همه ما از این می‌ترسیم که بچه‌ها هم این سم مرموز را بخورند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
حسين
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
معادل انجمن حمايت از گربه هاي خياباني در فرانسه ، ما چي داريم در ايران؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
بيچاره گربه هاى بى زبان كه از صبح تا شب براى سير كردن خود سعى و كوش مى كنند و بى آزار أذيت هستن ، در كشور خودمان هم نامهربانى در رابطه با پرندگان و حيوانات زياد است ،
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
خخخخخ
گربه کشی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
حتماً قاتل ایرانیه .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟